Thematraingen afgelopen weken

Door omstandigheden is de website de afgelopen maand even niet geüpdatet. Maar dat betekent niet dat de thematrainingen niet gewoon door zijn gegaan natuurlijk!
De volgende thema’s kunnen inmiddels aan het rijtje worden toegevoegd:

Maandag 9 oktober: Netdrop
Maandag 16 oktober: Hoge service gecombineerd met de smash!

Op de maandagen daarna heeft Pieter voornamelijk het voetenwerk behandeld. Welke looptechniek is het handigst bij naar voren en naar achteren lopen? En welke van rechts naar links? Heel nuttig om meer actief te gaan badmintonnen en niet alleen op je arm en racket te vertrouwen bij het terugslaan van de shuttle.

Op maandag 13 november was Marida weer present en omdat er inmiddels opnieuw een aantal nieuwe leden de aansluiting heeft gemaakt heeft zij die avond de dropshot en de “clear” weer in de herhaling gegooid.

Aankomende maandag is het opnieuw mogelijk om training te volgen. Al gaan we zo langzamerhand wel naar een afrondende fase. De meeste forehand technieken zijn inmiddels aan bod gekomen. Rest ons alleen nog enkele backhand technieken.

Zoals bekend is training volgen een extraatje en zeker niet verplicht. Wie liever meteen partijtjes wil spelen kan zich bij de overige spelers aansluiten. Ook hier is iedereen van harte welkom!