Save the date! Maandag 18 december

Het gaat goed met de badmintonvereniging Breukelen.
In de afgelopen maanden is ons ledental ruim verdubbeld!
De vereniging is erg blij met de nieuwe leden. Velen hebben de afgelopen maanden de thematrainingen gevolgd en iedere week zie je het spelniveau met sprongen vooruit gaan. Ontzettend leuk om te zien.

Er volgen nog 2 laatste trainingen op maandag 4 en 11 december. Iedereen die mee wil doen is welkom.

Op 18 december wordt er een kleinschalig toernooi georganiseerd om gezellig met de hele vereniging afscheid te nemen van het badmintonjaar 2023. Dit zal gebeuren in de vorm van een “husseltoernooi”. We hopen op zoveel mogelijk opkomst zodat we er een gezellig toernooi van kunnen maken samen.

Opzet: De namen van alle aanwezigen worden op papiertjes geschreven en in een bak gegooid. Hieruit worden steeds 4 namen getrokken. Deze 4 personen spelen onderling een dubbel/mix wedstrijdje van 12 minuten (start en einde bij fluitsignaal). Iedereen begint en eindigt elke speelronde dus op dezelfde tijd. Wie tegen wie speelt mag men zelf bepalen. Maar leukste is natuurlijk om niet twee beginners tegen twee ervaren spelers te laten spelen. Maar dat spreekt voor zich.
De uitslagen worden daarna opgeschreven op het uitslagenbriefje en ingeleverd bij Marida.
Daarna gaan de namen opnieuw in de bak en worden er opnieuw steeds 4 namen getrokken. Zo gaat het door tot einde speelavond.
Mocht er zoveel deelname zijn dat er af en toe even gewacht moet worden tussendoor, dan wordt ervoor gezorgd dat de mensen die moesten wachten in de volgende ronde zéker spelen.

Start toernooi: 20.15 uur (als je dit niet redt, geen probleem, dan kun je vanaf ronde 2 meedoen).
Einde toernooi (ongeveer): 21.45 uur.
Prijsuitreiking en gezamenlijk hapje & drankje: 22.00 uur in de kantine!

We hopen dat alle leden in grote getale aanwezig zullen zijn!