Over de BVB

Badminton, een simpel spelletje voor op het strand of op de camping? Echt niet! Badminton is een dynamische actieve en intensieve sport die zelfs op olympisch niveau wordt beoefend. Sla Google erop na en je zult zien dat badminton geldt als één van de sporten die een work-out van het gehele lichaam garandeert. Sportschool niet meer nodig!
Badminton is een individuele sport! Ook dat is helemaal waar. Maar badminton is tevens een teamsport, waarbij in heren-, dames- en mixed dubbels, spelers als team moeten functioneren om de tegenstander te snel af te zijn.

Ook in Breukelen wordt deze sport beoefend, en wel bij de Badminton Vereniging Breukelen (BVB). Bij onze gezellige vereniging wordt alleen op recreatief niveau gespeeld.
Een vereniging is niet hetzelfde als een sportschool. Je komt altijd dezelfde mensen tegen en iedereen maakt een praatje met elkaar. Na verloop van tijd ken je de meeste mensen bij naam. De ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen en ondertussen lekker aan sport te doen!
De vereniging heeft momenteel geen jeugdafdeling. Iedereen tussen 16 en 100 is welkom.
Gewoon op de maandagavond of donderdagavond een beetje shuttelen. Prima voor alle spieren die in het dagelijks leven niet vaak worden gebruikt.
Heb je zin om mee te doen, loop dan eens binnen op een maandag- of donderdagavond. Neem je sportspullen mee, wij zorgen voor een leenracket en je kunt direct aan de slag!