Nationale Sportweek 2023

Ook de Badminton Vereniging Breukelen doet dit jaar mee aan de landelijke Nationale Sportweek.
Hoe vullen wij dit in?
Iedereen die graag een keer gratis en geheel vrijblijvend kennis wil maken met de badmintonsport kan in deze week binnen komen wandelen! Het enige wat je mee hoeft te nemen zijn zaalschoenen en sportkleding. Een racket en een shuttle krijg je van ons te leen.
Bij binnenkomst zal een van onze leden je opvangen. Je wordt gekoppeld aan één van onze meer ervaren spelers en hij/zij zal je de hele avond wegwijs maken. Dit doen we door gezellig onderling recreatieve partijtjes te spelen. Dit is een heel leuke manier om kennis te maken met één van de leukste en meest veelzijdige sporten die er zijn (al zeggen we het zelf)!
Kom dus vooral even binnenlopen in de Stinzenhal te Breukelen op:

Maandag 18 september (vanaf 20.00 uur)
en/of
Donderdag 21 september (vanaf 20.30 uur)

Voor meer informatie mag je altijd een mailtje sturen naar: info@bvbreukelen.nl

Je bent van harte welkom!