28 augustus gaan we weer beginnen!

We hopen dat iedereen genoten heeft van de zomer en eventuele vakantie. Maar nu is het weer bijna tijd om in beweging te komen!
Op maandag 28 augustus is alweer de eerste avond van het nieuwe seizoen. En door de ontzettend geslaagde ledenwerfactie in mei gaan we van start met 10, misschien zelfs 11 nieuwe leden! Het lijkt erop dat we dus een uitstekende baanbezetting gaan krijgen!
Voor iedereen die dit leuk vindt gaan we iedere maandag (vanaf 4 september!) een thema-training voorbereiden waarbij steeds één onderdeel van de badmintonsport wordt gedemonstreerd en daarna geoefend. Leuk voor de nieuwe leden, maar waarschijnlijk ook voor enkele oudgedienden. Iedereen is welkom!
Omdat de training wordt gegeven door niet gelicenseerde trainers, is de training natuurlijk gewoon gratis. Voor ons is dit ook nieuw maar op dit moment denken we dat elke training tussen de 30-45 minuten zal duren. Daarna kunnen de nieuw geleerde technieken meteen in de praktijk worden gebracht tijdens onderlinge partijtjes.
Wie liever alleen een partijtje komt spelen op de maandag: ook hiervoor blijven natuurlijk banen beschikbaar.
En op donderdag wordt er sowieso geen training gegeven en blijven we onderling partijtjes spelen.
Op maandag 4 september wordt het eerste thema: de “Clear”. Dat is meteen een pittige maar wel eentje die erg belangrijk is als je een beetje tegenstand wilt kunnen bieden in een wedstrijdje.
Binnenkort op de website: een schema met daarin per maandag het thema dat die avond aan de orde komt. De training begint elke maandag om 20.15 uur (meteen na het inslaan dus). Kom dus op tijd als je mee wilt doen!