Speelweek 7

Afgelopen zondag speelde het eerste team uit tegen OSM 1 in Maarssenbroek. Het ging goed op de zondagmorgen voor de spelers van ons eerste team. Eric en Kees wonnen de herendubbel, deze twee wonnen eveneens hun single net als Judith. Het vijfde en tevens winnende punt werd behaald door een overwinning in de mix van Judith en Eric. Het wed hiermee 5-3. Voor een compleet overzicht van alle partijen, zie https://www.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=52A4FCA8-BCCE-491A-AC05-EC9EF3AD51FF&match=911

BVB 2 speelde op zondagmiddag in Loosdrecht tegen LBV 3. Gerjanne en Erika hadden een bijzonder spannende driesetter, deze wonnen ze. Erika won eveeens haar singlepartije. Het derde punt werd binnen gesmashed in de mix van Gerjanne en Guus, hier waren ook drie sets voor nodig. Het werd uiteindelijk 3-5 voor ons tweede team op de zondagmiddag. Voor een compleet overzicht van uitslagen, zie: https://www.toernooi.nl/sport/teammatch.aspx?id=52A4FCA8-BCCE-491A-AC05-EC9EF3AD51FF&match=1743