Goede voornemens; lekker sporten?

Wil je 2024 goed beginnen en lekker sporten?
Probeer het eens met badminton!
Badminton is een sport die gebruik maakt van vrijwel alle spiergroepen in je lichaam (Google maar; het is echt zo!). Maar omdat het óók een spelletje is heb je niet eens in de gaten dat je enorm aan het sporten bent. Ineens ben je een uur verder, is je shirt nat van het zweet en je hebt helemaal nog geen zin om te stoppen omdat je zoveel lol hebt. Dat is badminton!

Dit is een uitstekend moment om te starten bij onze gezellige recreatieve vereniging. In het afgelopen jaar hebben we een verdubbeling van onze leden gehad. Dit betekent dat de helft van ons clubje nog “beginner” is en de andere helft “gevorderd”. Als je dus nu als beginner instapt dan zijn er heel veel spelers op ongeveer hetzelfde niveau waarmee je kunt spelen.
Als je als gevorderde speler onze gelederen wilt komen versterken kan dat natuurlijk ook. Ook op een meer gevorderd niveau kan er bij ons gespeeld worden.

Onze beginners worden zo goed mogelijk begeleid om zo snel mogelijk door te groeien naar een gevorderd niveau. Dit doen wij als leden zelf, en vrijwillig, dus hieraan zijn geen extra kosten aan verbonden.

Kom het gewoon vrijblijvend proberen op maandagavond vanaf 20.00 uur en op donderdagavond vanaf 20.30 uur in de Stinzenhal in Breukelen. Bij onze vereniging mag iedere nieuwkomer 3x vrijblijvend het spelletje komen uitproberen. Je kunt bij ons een racket en een shuttle lenen en we begeleiden je, indien gewenst, vanaf binnenkomst. Wel zelf sportkleding en zaalschoenen meenemen natuurlijk.
Vooraf aanmelden mag, maar je kunt ook gewoon binnen komen lopen.

Op 22 en 25 januari hebben we “open avonden” maar dit betekent niet dat je niet al eerder mag binnenlopen natuurlijk. Met goede voornemens kun je niet vroeg genoeg beginnen!
Zien we je in het nieuwe jaar? Je bent van harte welkom!
Voor onze speeltijden kun je ook onze speeltijden op deze website checken. Hier staan ook de dagen waarop NIET gebadmintond wordt.

Toch nog vragen? Stuur gerust een mail naar: info@bvbreukelen.nl