Herhaling thematrainingen!

In 2023 hebben Pieter en Marida een aantal thematrainingen verzorgd voor de vele nieuwe leden die we hebben mogen begroeten in dat jaar.
Tot ieders verbazing zet de groei van het ledenaantal door en hebben we onlangs nóg meer nieuwe leden mogen verwelkomen.
Echt heel leuk om te zien hoe enthousiast iedereen is en hoe onze leden ook andere mensen aanmoedigen om het een keertje te komen proberen. Dat mag natuurlijk altijd! Iedereen mag het geweldige badmintonspelletje vrijblijvend 3x komen uitproberen bij onze vereniging. Blijf dus vooral je familie/vrienden/kennissen en buren meenemen; ook als ze niet lid worden vinden we het hartstikke gezellig om zo’n volle zaal te zien 🙂

Vergeet niet dat er ook op donderdagavond gespeeld kan worden. Het is dan vaak een stuk minder druk. Wat op zich vreemd is, omdat spelen op beide avonden inbegrepen is in de contributie.

Pieter en Marida willen nogmaals 8 thematrainingen aanbieden voor iedereen die graag wat meer wil leren over de verschillende badmintontechnieken.Ook voor de leden die al wat langer lid zijn is het een leuke manier om de techniek weer eens te herhalen en te oefenen. Ook zij zijn (opnieuw) van harte welkom.

De trainingen zullen op maandagavond zijn.
Start om 20.15 uur. Einde ongeveer 21.00 uur. Waarna de geleerde techniek meteen in onderlinge partijtjes in de praktijk gebracht kan worden!
Eerste training al op maandag 11 maart.

Wil je meedoen? Dat kan! De kosten zijn eenmalig het symbolische bedrag van €5,-.
Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@bvbreukelen.nl. Dan zetten we je naam op de deelnemerslijst en sturen we een tikkie voor de € 5,-. Waarom deze keer niet gratis? Omdat we op 13 mei weer een leuk hussel-toernooi gaan organiseren voor alle leden van de BVB. Dit hebben we in december ook gedaan en het was een groot succes. Daarom is tijdens de ALV besloten dat we dit 2x per jaar gaan doen.
Zet 13 mei dus alvast in je agenda. De bijdrage voor de thematrainingen gaat rechtstreeks in de pot voor wat leuke prijsjes die te winnen zijn tijdens het toernooi. We gaan er weer een gezellige avond van maken!

op deze website vind je bij de artikelen al wat meer informatie over de verschillende badmintontechnieken die afgelopen jaar zijn behandeld.De volgende thema’s komen zéker weer terug:

  • Clear (harde hoge slag van je eigen achterveld naar het achterveld van je tegenstander(s)
  • Dropshot (deze techniek was bij de vorige trainingen één van de favorieten)
  • Smash (tja, shuttles aaien doen we op de camping. Bij de BVB sláán we de shuttles 😉)
  • Service (een goede opslag is het halve werk!)
  • Lob (onderhandse slag die velen toch best lastig blijken te vinden)

Tot slot: volgen jullie onze Facebook-pagina al? https://www.facebook.com/bvbreukelen De laatste nieuwtjes komen hier altijd te staan. Maar deze staan natuurlijk ook op de website.