Op zoek naar een leuke maar ook gezellige sport?

Kom eens vrijblijvend langs om badminton te proberen!

Bij onze vereniging mag je 3x vrijblijvend mee komen spelen om te kijken of het een sport is die bij jou past.
De badmintonvereniging Breukelen is een recreatieve vereniging voor jong (vanaf 16 jaar) en oud. Dit betekent dat wij niet zijn aangesloten bij de badmintonbond en dus ook niet deelnemen aan wedstrijden.
We spelen gezellig partijtjes onderling en af en toe wordt er intern een toernooitje georganiseerd.

Als daar behoefte aan is wordt er ook soms training gegeven. Maar het is vooral erg gezellig: onderling partijtjes spelen op de maandag- en donderdagavond!

In het vorige seizoen 2023/2024 hebben we heel veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Maar nog meer leden zijn altijd welkom. De “vorige lichting” leden hebben inmiddels al veel bijgeleerd. Maar het begin van dit nieuwe badmintonseizoen is voor mensen die nog nooit eerder badminton gespeeld hebben nog steeds een uitstekend moment om in te stappen. De niveauverschillen zijn niet heel groot, waardoor de partijtjes voor zowel de beginners als de gevorderden erg leuk zijn. Het is niet voor niets dat zoveel van de mensen die het een keer uit zijn komen proberen ook echt lid zijn geworden.

Als je al vaker badminton hebt gespeeld ben je uiteraard ook van harte welkom om eens te kijken of onze vereniging bij jou zou passen.

Keertje meedoen? Je hoeft je niet aan te melden. Gewoon langskomen op maandagavond vanaf 20.00 uur en op donderdagavond vanaf 20.30 uur. In de Stinzenhal in Breukelen.
Wel even zaalschoenen aandoen en geschikte sportkleding. Wij lenen je een badmintonracket en een shuttle.

Je bent gewaarschuwd! We zijn weliswaar een recreatieve vereniging: badminton blijft een zeer actieve en lichamelijk pittige sport. Na één uurtje spelen zul je merken dat je vrijwel iedere spier in je lichaam getraind hebt, en dat ga je de volgende dag zeker merken!

We zien vaak dat mensen met z’n tweetjes komen. Hartstikke gezellig! Maar zeker niet nodig. Ieder nieuw gezicht dat bij ons binnenwandelt wordt door één van onze leden opgevangen. Je bent welkom!