Hussel-toernooi 13 mei

Ondanks dat de opkomst iets minder hoog was dan in december was het toernooi opnieuw een geweldig leuke happening! 23 leden waren aanwezig waardoor we continue door konden spelen op 5 banen. Aan de uitslagen te zien waren vrijwel alle ingedeelde potjes uitdagend en leuk. En dat is waar we het voor doen.


Als organisator speelde Marida zelf niet mee maar ze genoot erg van het enthousiasme van alle leden en dat maakt altijd veel goed. Mocht iemand anders het ook leuk vinden een keer een toernooitje te organiseren meld dat dan vooral bij het bestuur. We gaan deze interne toernooitjes ongetwijfeld ook volgend jaar in stand houden.


In totaal werden er 13 mei weer 6 rondes gespeeld van deze keer steeds 11 minuten. Iedere ronde moest 1 persoon even pauze houden maar die persoon speelde dan in de volgende ronde zeker weer mee.
Er werd zeer fanatiek maar vooral ook heel sportief gespeeld door alle leden. Hierdoor was het toernooi leuk voor iedereen, zowel de beginners als de oudgedienden.
Rond 21.45 floot Marida voor de laatste keer op haar fluitje voor het einde van ronde 6. Daarna werd snel opgeruimd en ging iedereen naar de kantine voor een gezellig hapje en drankje.

Uiteraard werden er ook deze keer weer leuke prijzen uitgereikt.
De aanmoedigingsprijzen gingen deze keer naar Esther en Romeo. Soms heb je gewoon even je avond niet, en 1 iemand moet laatste worden. En bij de BVB krijg je dan ook gewoon een prijsje. Een superleuke sleutelhanger (beschikbaar gesteld door onze leden Hemei en Ming).

De tweede plaatsen waren voor Marja en Ed. Ook zij ontvingen allebei een sleutelhanger.
En de winnaars van dit toernooi waren Lia en Hans! Zij ontvingen elk een koker met (gele) Yonex shuttles.
Het was een bijzonder gezellige avond! Fijn dat jullie opnieuw massaal aanwezig waren.