Update ledenwerfactie

Na een langzame start begint onze actie, om meer mensen in Breukelen en omstreken geïnteresseerd te krijgen in badminton, een enorm succes te worden! Met als hoogtepunt afgelopen maandag, toen we voor het eerst in lange tijd alle 7 velden in de zaal moesten opbouwen zodat iedereen lekker door kon spelen. Enorm gezellig om weer met zo’n grote groep te badmintonnen.
De mensen die proef zijn komen spelen vanwege onze actie zijn allemaal enthousiast en maken enorme progressie iedere keer dat ze een avondje komen spelen. Heel leuk om te zien! En bijkomend voordeel van onze actie is dat de proefspelers nu niet meer de enige “nieuwkomers” zijn, je ziet dat dat meteen een band schept.
De actie loopt nu snel ten einde maar volgende week kan er nog steeds gratis worden kennisgemaakt met onze leuke sport! Wie zich nog aan wil sluiten is meer dan welkom.
De laatste speeldagen van dit seizoen zijn 22 en 25 mei. Daarna hebben we een zomerstop en gaan we eind augustus weer beginnen met het nieuwe seizoen. Uiteraard hopen we dat we dan de proefspelers van nu als nieuwe clubgenoten mogen begroeten.
Voor de details van onze actie: http://bvbreukelen.nl/2023/04/18/tot-het-einde-van-het-huidige-seizoen-gratis-meedoen-bij-badmintonvereniging-breukelen/